Information om inskrivning

Inskrivning söndagen den 29:e januari.

Var och när?

Den 29:e januari är ni välkomna till Ippon Karate Dojo mellan kl 11:00 - 12:00. Ni hittar oss på Planteringsvägen 141 i Helsingborg. Då får ni möjlighet att se våra lokaler och utrustning samt ställa frågor.

Vilka kan träna?

Alla kan träna, både vuxna och barn från 8 år och uppåt. Barnen måste ha fyllt eller fylla 8 år det år de börjar träna, med andra ord barn måste vara födda 2015 eller tidigare till denna inskrivning. Detta har att göra med de försäkringar vi har genom Svenska Karateförbundet som inte täcker yngre barn.

Nybörjare delas in i Barngruppen (8-12 år) och Ungdom- och Vuxen-gruppen (13 år+)

Träningstider

Nybörjare Barngruppen tränar måndagar 18:15 - 19:00

Nybörjare Ungdom- och Vuxen-gruppen tränar måndagar 19:00 - 20:00

Har man tränat Shotokan Karate tidigare och redan har Kyu eller Mon bälte, så kommer man träna i ordinarie grupp. Detta kan vi diskutera när vi träffas under inskrivningsdagen.

Första träningspasset sker redan dagen efter inskrivning, måndagen den 30/1 enligt tiderna ovan.

Utrustning

Som nybörjare tränar man första månaden i mjuka och lättrörliga kläder, vi har inget krav på Karatedräkt (Gi) första månaden. Vi ser detta som en prövoperiod och tycker därför att man ska avvakta med att köpa en dräkt. Efter en månad måste man köpa en karatedräkt (Gi). Vi säljar dräkter i klubben med alla nödvändiga märken broderade direkt på dräkten. Det är såklart ok att köpa dräkt på annat håll men det måste vara en Karatedräkt. Man måste då också köpa Ippon märken från oss för att sy på.

För pojkar och män måste man även köpa en suspensoar efter 1 månad.

Övrig utrustning så som knogskydd, benskydd och tandskydd rekommenderar vi att man köper efter första terminen när man gjort sin första gradering.

Kostnad

Träningsavgiften hos oss betalas i förskott, första veckan i månaden, och kostnaden är beroende av ålder enligt nedan

Träningsavgift Låg- och mellan-stadiet: 270kr per månad
Träningsavgift Högstadiet: 280kr per månad
Träningsavgift Gymnasiet/Vuxna: 320kr per månad

Vi erbjuder Swish eller Postgiro som betalningsalternativ:  Swish 123 562 426 7 och postgiro nr 54 57 58-5

Första månaden, februari månad, för nybörjare kostar 100 kr oberoende av ålder

Har man bestämt sig att man vill börja träna, måste man betala träningsavgiften för januari månad antingen innan eller när man kommer på träning måndagen den 30 januari.

Kan man prova på?

Vi erbjuder ingen kostnadsfri prövotid, däremote är första månaden endast 100 kr. Eftersom vi inte har en hel terminsavgift utan månadsavgift kan man när som helst sluta och bara betalat för de månader man tränat. Utöver det har vi inga krav på inköp av utrustning alls under första månaden vilket gör att kostnaderna bara blir träningsavgiften.

Följ oss på Facebook

På vår Facebook sida lägger vi upp de senaste som händer i vår karateklubb. Gilla oss på Facebook för att få den senaste informationen

Till Facebook