Träningsprogram för karate 9-1 kyu + Dan

Är du sugen på att börja träna karate och har ingen tidigare erfarenhet av karate, då är du välkommen till oss. Vi har inskrivning två perioder om året, i början av höstterminen och vårterminen. All karateträning sker barfota så du behöver inte ha med några skor eller strumpor. Till en början räcker rörlig klädsel, men efter ett tag om du vill fortsätta måste du köpa en karatedräkt, även kallat Gi, vilket du kan göra genom oss.

Har du redan erfarenhet av Shotokan Karate och vill ta upp träningen igen? Då är du välkommen att kontakta oss eller hälsa på hos oss så hjälper vi dig. Har du redan tidigare erfarenhet så kan du börja när som helst under året, men beroende på hur nära graderingstiden du börjar så kan det vara att du får vänta till nästa termins gradering.

Att tänka på: vi tillåter inte några politiska eller religiösa symboler i vår dojo. Det är inte heller tillåtet att ha smycken så som ringar och halsband p.g.a skaderisk. Har man hängande örhängen kan man tejpa dessa innan träningspasset.

JKA Karate Nybörjare Ungdomar/Vuxna

Vi har traditionell karate för ungdomar och vuxna på måndagar mellan 19:00 - 20:00.

Träningsavgift Högstadiet: 290kr per månad
Träningsavgift Gymnasiet/Vuxna: 330kr per månad

Klädsel och krav: Barfota samt rörlig klädsel

JKA Karate 9-1 kyu + Dan Ungdomar/Vuxna

Vi har traditionell karate för ungdomar och vuxna på måndagar och onsdagar mellan 19:00 - 20:00.

Träningsavgift Högstadiet: 280kr per månad
Träningsavgift Gymnasiet/Vuxna: 320kr per månad

Klädsel och krav: Barfota samt karate-gi

Medlemsavgiften betalas i förskott varje månad till Swish 123 562 426 7 eller postgiro nr 54 57 58-5. Vänligen ange alltid För och efternamn för eleven vid betalning samt månad, till exempel ”Träningsavgift Bengt Nilsson augusti"